Таксиметров автомобил "Опел" горя тази нощ в петричкото село Тополница. Колата е собственост на популярния в селото Стефан Коларов - Урански, който е таксиметров шофьор, арестуван неколкократно за притежание и разпространение на наркотици.

Това е 4 -тия автомобил, собственост на Урански, който се превръща в купчина желязо след палежи. Миналата година опожариха 2 от автомобилите му. Полицията започна разследване и издирване на подпалвачите. Две са основните версии - битка в пазара за търговия на дрога, или конкуренция сред таксиметровите шофьори. Урански обслужва курсове от ГКПП Кулата до Петрич, пише struma.com.

Припомняме, че миналата година при спецоперация на полицията в Петрич, Урански бе арестуван с наркотици на задната седалка на колата му. Тогава той разказа пред Struma.com, че завистливи и злобни колеги му подхвърлили наркотика, за да му "направят беля". Има образувано дело по случая. Не е изненада това, което се случва в популярното като меката на дрогата петричко село. Тук са най-големите трафиканти на наркотици в района. Тополница е родното място на Огнян Атанасов, дилърът добил известност с бягство от гръцки затвор, Атанасов направи сериозна мрежа от дилъри, които и след неговата активна дейност, продължиха работата си.

Казват, че в село Тополница има най-много производители и "дистрибутори" на дрога в Петричко.