20-годишната студентка в ЮЗУ Мария Георгиева от санданското село Катунци бе изненадана в Деня на влюбените от приятеля си Дани Николов с предложение за брак.

Влюбеният мъж я посрещна в стая, посипана с листа от рози, сред които бе скрил кутийка с годежен пръстен. Красавицата видяла балоните във форма на сърце с традиционното за празника послание в любов, но решила, че това е по повод Свети Валентин.

Когато зърнала годежния пръстен, разбрала какво й се случва, хвърлила се в обятията на любимия си с емоционалното “да” и сълзи от щастие, пише "Струма". 

Самата Мария, която е студентка в специалност „Туризъм” в ЮЗУ – Благоевград, нарече този ден най-щастливия в живота й и сподели радостната новина във фейсбук: “Хиляди пъти „ДА, ДА, ДА”! Обичам те, Любов!! Ти ме направи по-добър човек, ти си този, който ме обича, когато най-малко ставам за обичане!Ти си този, който никога не си тръгва от мен, дори и в най-трудните моменти, защото силната и истинската любов оцелява в бурите. Благодаря ти, че те имам. Тепърва ни предстоят най-хубавите мигове!”.

Към щастието на дъщеря си се присъедини и майка й Кали Бъчварова, която има шивашки цех в Сандански. Тя ги благослови с думите: „Безкрайно ви обичам и ви желая огънят на любовта в очите ви да грее както днес завинаги, обичайте се, уважавайте се и се подкрепяйте! Ние винаги ще сме до вас, мили мои!”.