Пътни полицаи глобиха шофьор, паркирал на автобусна спирка, видя съобщава struma.com. Колата е спряна в непосредствена близост до мястото, определено за спиране на градския транспорт, с което би затруднила идващият автобус.

Глобата за нарушителя, според закона, е в размер на 50лв. Дали обаче само глобеният е в нарушение? За да изпълнят дълга си, полицаите са спрели служебния си джип точно на спирката, с което пък не просто биха затруднили идващия автобус, а правят спирането му абсолютно невъзможно...
 

Не е първият, нито ще е последният случай, в който пазителите на реда, го нарушават. Проблемът със спирането на местата, отредени на градския транспорт е сериозен и е в целия град, отбелязва struma.com.

Много спирки са абсолютно недостъпни за автобусите и затова се налага те да спират на пътното платно, с което пък затрудняват останалите участници в движението. Хаос е думата, описваща ситуацията по отношение на движението в Благоевград.

Всеки спира колата си, където му е удобно с баналното извинение "Аз съм за малко". Трябва да има повече проверки и повече санкционирани, за да се научат шофьорите на ред, коментират хората.