С радост ви съобщаваме, че събраната сума за лечението на Ради до момента е 54900 евро,която е достатъчна за първия етап, който се провежда в момента. Но след химиотерапията му предстои операция, така че средства ще са нужни. Това написа в социалните мрежи Румяна Дойчева - майката на малкия бургаски герой Радослав Дойчев.
6-годишното момченце се бори от три години с тумора и благодарение на съпричастността на бургазлии то ще може да бъде подложено на химиотерапия. Тя всъщност е едва първата фаза от лечението на малкото момче, тъй като туморът на меките тъкани е много рядко срещано заболяване, изискващо още няколко операции, съобщава „Флагман”.
 
Добрата новина е, че Ради ще се лекува, благодарение на добрите сърца на бургазлии и множеството благотворителни инициативи.
 
„Вие всички доказахте, че заедно можем. Можем и ще успеем да помогнем на Ради да се прибере у дома. Прекланяме се пред добрината и големите ви сърца. Обичаме ви”, написа още майката Румяна.
 
Семейството на Ради моли всички, които могат да помогнат на момченцето им да живее, да дарят средства на посочените банкови сметки. И да върнат усмивката на детето им.
 
Банкови сметка в България
 
ПроКредитБанк
BG58PRCB92301029946417- в лева
BIC: PRCBBGSF
 
Титуляр: МИРОСЛАВ ПЛАМЕНОВ ДОЙЧЕВ
 
Основание за превода: за лечението на Радослав Дойчев
Банкова сметка в Испания:
CAJA RURAL DE NAVARRA
IBAN ES93 3008 0136 1935 0069 9214
0136 FUENTE DEL HIERRO,PMPLONA
 
Титуляр: RUMYANA STOYANOVA DOYCHEVA
Основание за превода: за лечението на Радослав Дойчев