Попълнете търсена ключова дума или фраза

Млада педиатърка от Гоце Делчев премина през ада К-19 и смая всички с жеста си

https://blitz.bg/obshtestvo/regioni/mlada-pediatrka-ot-gotse-delchev-premina-prez-ada-k-19-i-smaya-vsichki-s-zhesta-si_news788475.html Blitz.bg

Виждайки усилията на колегите и в болницата, несгодите пред които са изправени, д-р Тонгова купила и дарила на МБАЛ "Ив. Скендеров" скъп апарат "Кислороден концентратор OXY 5"

Гоце Делчев , България 19 Дек. 2020, 18:19 3068 прочита 0 коментара
Педиатърът от Гоце Делчев д-р Мария Тонгова пребори в тежка битка COVID-19. Младата жена над 2 седмици се лекувала, изпитвайки на гърба си всичките проявления на вируса.

Виждайки усилията на колегите и в болницата, несгодите пред които са изправени, д-р Тонгова купила и дарила на МБАЛ "Ив. Скендеров" скъп апарат "Кислороден концентратор OXY 5", пише struma.com.

Апаратът служи за пречистване на кислорода и е подходящ за лечение на хора с различни степени на хипоксия, каза за Struma.com д-р Тонгова, която срещнахме в Благоевград.  

Д-р Мария Тонгова е един от младите и надеждни специалисти в Гоце Делчев. Тя е потомствен лекар, баща и брат и също са лекари.
Професията и е призвание, а е избрала педиатрия като специалност заради любовта, която изпитва към децата.

Родители казват, че малките и пациенти с радост посещават кабинета и ,заради подхода и отговорността и при лечението на най-малките.
 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам