Стотици хора заети в обслужващата сфера останаха без работа след затварянето на барове, ресторанти и сладкарници заради частичния локдаун у нас до 21 декември, пише Glas.bg. 

Това принуди много хора да сменят професията и да търсят нова работа с една цел - да оцелеят и посрещат разходите си. Един от тях е Кристофър. Ето неговия призив. 

"Казвам се Кристофър Василев и съм на 23 г. От Град Етрополе, по професия съм готвач, също така практикувам Сомелиерство, но това губи всякакво значение за този труден период...

Тук съм с молба, ако някой може, да ми помогне да си намеря работа в този труден момент. Имам нужда от доходи и съм готов да практикувам нещо различно.

Имам опит като складов работник, оператор на машини, касиер, външно строителство, хигиенист. Отговорен, енергичен и усмихнат човек съм. Единствената ми молба към вас е, ако успеете да ми предложите нещичко да ви се намира една стаичка, в която мога да почивам след работния ден. Работното време не ме притеснява, стига да се отплаща на труда ми. Ще съм изключително благодарен, ако се отзовете към моята молба. Желая ви хубав и успешен ден".