Началната учителка от Симеоновград, която шокира на връх 24 май абитуриентите от Харманли и Симеоновград, е напуснала работа. Случката се разигра в ресторант "Приказките". В разгара на купона, 58-годишната учителка от СУ „Св.Климент Охридски” става звездата на дансинга, а за мръсните танци й помага младеж, който дори прави стриптийз.
Уволнената учителка е водила занималнята в началното училище в Симеоновград. На следващия ден след излизането на клипа тя си е подала оставката. 

Тодорина Иванова, директорка на училището, разгласи в ефира на Нова тв подробности около срамната случка. "Присъствали са лица на свободна консумация. Колежката, която участва в клипчето, не е от лицата, поканени от абитуриентите. Другото лице също не е от лицата, поканени от абитуриентите. Те са били лица на свободна консумация в заведението. Това става почти на края на абитуриентската вечер, към четири часа, Когато абитуриентите си тръгват", каза тя. 

"Реално всеки има право на личен живот. Може да е някакъв момент на слабост", добави директорката

По онова време директорката вече си била тръгнала от празненството. "Поздравих абитуриентите, всичко вървеше нормално и прецених, че няма нужда да стоя до края на абитуриентската вечер. Не мога да отговоря дали е била под влиянието на алкохол или други вещества", каза още Иванова.  

В писмени обяснения посрамената учителка  разяснила, че е участвала в танц по двойки, обявен от диджея, и много съжалява за случилото се. 

Също стана ясно, че от професионална гледна точка в училището са били  доволни от нея. "Не е създавала проблеми сред колегите си в училището. Няма оплаквания срещу нея. Тя си провежда учебния процес така, както трябва", каза директор Иванова.