Мъж нападна жена на ул. „Яни Попов” в бургаския жк „Славейков”. За грозната случка съобщи очевидец, цитиран от Флагман. Мъжът е изпратил детайли за това, на което е станал свидетел около 20 ч.

Действието се разиграва пред бл. 107 в комплекса. Мъжът се е разхождал по улицата, когато е чул псувни и женски викове. Ето какво написа в сигнала си:

„Мъж, чиято възраст в тъмното не успях да определя, насили жена, която очевидно живее с него. Аз се загледах в двамата, след като го чух да крещи с псувни след нея. Очевидно тя се беше отскубнала от него, беше побягнала. Той бързо я настигна с викове: Мама ти ще… Сграбчи я и я затътри към входа.

Той водеше на повод малко кученце. Точно пред входа жената пак се опита да се отскубне, но той я събори на земята. Тя нещо скимтеше, но ми бе трудно да чуя какво каза. Стори ми се, че опита да изрече „Помощ“, но не съм сигурен. Не мога да кажа дали нямаше сили да извика. След като отключи входната врата, я набута вътре.

През цялото това време аз се движех по алея в парка, който се намира на срещуположната страна на този блок. Всичко се разигра много бързо. Докато прибягам дотам, за да видя какво се случва, те вече бяха изчезнали във входа”.