Най-красивата родна полицайка се дипломира, съобщава BulNews.

Йоана Петрова от Враца, която през април прегърна първородната си дъщеричка Алена, e взела и дипломата си за втора магистратура от Софийския университет преди дни, а двете важни събития се случват по време на извънредното положение.25-годишната пазителка на реда успешно защити дипломата за специалност „Национална сигурност“. За втората щастлива вест съобщи тя в социалните мрежи.

„Имах късмета да родя и да се дипломирам по време на епидемия. Но независимо от трудностите важното е да намираме позитивното в цялата заобикаляща ни ситуация. Днес е изключително хубав ден за мен поради няколко причини: едната баба на Алена има рожден ден, Алена има имен ден, а аз се дипломирах, макар и без тържествена церемония.Получих удовлетворение от поставените и, разбира се - постигнати цели. И знам, че тази втора магистратура е само началото на нещо голямо“, сподели Петрова. Само месец след като даде живот на дъщеря си, Йоана изглежда повече от перфектно и е свалила всички натрупани килограми през бременността.

Самата тя споделя, че здравословното хранене и медитация са основната причина да наддаде малко през 9-те месеца и след това да свали всичко едва за 7 дни.

Красавицата, която работи в Икономическа полиция във Враца, днес живее и отглежда детето си в столицата заедно със съпруга си, където всеки ден се радват на разходки из забележителностите на града.

Двойката е заедно от няколко години, но едва през 2019 г. сключи брак в интимна обстановка и без голямо и помпозно парти.