Десетки жрици на любовта заработват средно по около 100 лева на час в Кърджали. 90 на сто от тях са „гурбетчийки“ в региона, идващи от съседните Пловдив и Стара Загора. В същото време млади кърджалийки печелят в лайф чатове на порно сайтове, предлагайки „онлайн се*с“. Това е установило разследване на 24rodopi.com.

22-годишната Симона не се свени да танцува гола пред камерата в спалнята на жилището си в Кърджали. Тя изпълнява поръчките, които клиентът изписва в лайф чата, след като си е платил за услугата. Младото момиче използва различни „се*с играчки“, поставя дори щипки на гърдите си, докато на стената зад нея се кипри… политическата карта на Европа.

Подобен бизнес върви успешно от няколко години в областния град. Преди време дори младо семейство от Кърджали предлагаше „се*с на живо“ в нета, срещу определена цена от страна на клиента.

Млади момичета заработват пари в свободното си време, без да се налага да се срещат с любителите на платени ласки, коментират запознати. В същото време семействата им дори не подозират какво се случва в рамките на час в спалнята.

В същото време специализирани сайтове са пълни с оферти за платена любов в областните градове Кърджали и Смолян. Труженичките са на възраст от 18 до 40 години и предлагат всякакви ласки. Цените тръгват от 40 и достигат до 70 лева за 30 минути.

За час прекарано време в ръцете на професионалистките пък цената започва от 100 и достига 120 лева. Но не липсват и промоции. 40-годишна дама е обявила тарифа от 50 лева за 30 минути, за час обаче цената е 80 лева.

Всички труженички предоставят терен за клиентите. Офертите им са публикувани и в сайт за възрастни. Предоставени са телефонни номера на момичетата, както и богат снимков материал за физическите им данни. Пазарлъците са изключени, а дамите посочват мястото, където ще се проведе сеансът.

В 90 на сто от случаите това са къщи за гости в града. Номерът на стаята се посочва по телефона, а тя се плаща от момичето. Използват се и много квартири в най-големия кърджалийски квартал - „Възрожденци”. Дори в нови кооперации.

Над 50 са офертите за Кърджали в сайт за секс обяви. Далеч по-скромен е техният брой в Смолян. И в двата областни града има две предложения от проституиращи мъже.

Докато край Арда „надарен жребец” предлага всичко на дами с цена по договаряне, то в Смолян жиголото е посочило 60 лева. Офертата гласи: „Може да ме търсят и дами, на които мъжете им са в чужбина”.

В града на Планетариума се предлага и порно на живо. Младо семейство е оферирало половия си акт за пред воайори, които срещу допълнително заплащане могат и да се включат.

Обяви са зададени и за всички по-малки населени места в двете области. Основно обаче се разчита на клиенти в областните центрове. Момичета в Кърджали дори се опитват да вдигнат класата с посочени говорими езици като турски и гръцки.