Освен всевъзможни надуваеми атракциони и кресливи роми с кочани царевица, на плажа тази година има и нов вид забележителност - гол готвач с цигара в уста, пише "Новинар". Макар да не отговаря на нито едно изискване на Агенцията по безопасност на храните (БАБХ), той е честа гледка в заведенията по курортите ни.
Притеснителното е, че дори не се крие. Освен че пепелта пада, докато кулинарният факир забърква салатата ви, ще трябва и да си платите допълнително, ако искате да я овкусите. По-точно, ако искате да си сложите малко зехтин или балсамов оцет, ще трябва да се бръкнете с по левче за всяко.<br /> <br /> Същото се отнася и за соевия сос и резена лимон, а ако случайно имате чувствителен стомах и можете да ядете само белени домати, това ще ви струва 2 лева. /БЛИЦ<br /> <br />