Близки продължават да издирват Майкъл Орлинов Кривиралчев от Пловдив, разказва Ваня - приятелка на майката Гергана, цитирана от Марица.бг. Младежът е на 18 години и последно е видян на 25 октомври м.г. на излизане от дискотека.
Учел в СОУ "Свети Константин Философ” в Пловдив. След развода на родителите си Майкъл останал да живее с баща си в кв .”Смирненски”, но е продължил да се вижда с майка си.

Малко преди да изчезне младежът се скарал с майка си за шофьорски курсове. Тя платила обучението му, но той отказал да се явява на изпити. Последно по вайбъра й е написал: "Остави ме на мира. Дай ми малко време”, след което си е събрал багажа и е напуснал дома на баща си.

"После отговаряше лаконично с "Да. Добре съм” на вайбър или на Фейсбук. И си изключи телефона. Убедени сме, че някой друг влиза в профила му и пише от негово име. От един месец усилено го търсим. Следите водят до негов познат хомосексуалист във Войводиново, който отрича да го е виждал. В полицията ни казаха, че е пълнолетен и нямаме мотиви да подаваме жалба.

В понеделник ще отидем отново в полицията, за да го обявим за международно издирване. Майкъл е изключително отговорно момче и много държи на майка си. Не може толкова време да не я потърси. Съмняваме се да не е отвлечен и заключен някъде. Искаме да го намерим жив и здрав”, каза разтревожена приятелката на майката.

Ако някой знае къде е Майкъл Кривиралчев или има информация за него, да се обади в най-близкото управление на МВР, на телефон 112 или на телефон 0890 343 001.