Вицепремиерът Томислав Дончев се оказа обграден от опасни въоръжени дами, облечени в черно. Това стана по време на традиционния карнавал в Габрово в събота.
Фаталните жени не бяха никак случайни – едната беше дегизирана като Лара Крофт, другата като Злодеида, а третата като жена-войн с опасен меч. Изглежда, обаче, между тях министърът се чувстваше спокоен и се усмихваше широко.
 
На карнавала имаше парад на големи фигури, изобразени като карикатури, от обществения и политически живот. Имаше цяла платформа с Бойко Борисов, Цветан Цветанов и Томислав Дончев, а вицепремиерът позира гордо до уголемения си двойник, който се кани да пререже поредната лентичка. Томислав Дончев беше кмет на Габрово преди да стане министър. На събитието присъства и министърът на земеделието Десислава Танева.
 
В карнавала взеха участие хора от всякакви възрасти и с най-различни костюми – деца с носии и маски, по-възрастни с плакати, брони и рокли на принцеси. На подбив бяха взети и актуални политически теми, като най-активни в това отношение бяха младите.
 
Сред най-големите атракции беше голямата черна котка, чиято опашка трябва да бъде подрязана с не по-малка ножица.