Бивш митничар, сега шофьор към фирмата на починалия дупнишки таксиметров бос Пламен Миланов, е заловен с 1,67 промила алкохол по време на работа. Негов колега пък е въртял волана с изтекъл срок на свидетелство за правоуправление на МПС, издадено в Португалия.
56-годишният таксиметров шофьор Кирил Георгиев от Дупница возел пътници с таксито, когато бил спрян за проверка от пътни полицаи. Той бил тестван с дрегер, който отчел 1,67 промила алкохол в издишания въздух. Клиентите на таксито като разбрали, че шофьорът е пиян, го наругали и си тръгнали, без да му платят. Полицаите наредили на Георгиев да слезе от таксито и да се прибере вкъщи, а като изтрезнее, да се върне и да го вземе. На таксиметровия шофьор е съставен акт за шофиране в нетрезво състояние, съобщава struma.bg.

Преди да стане таксиметров шофьор, Кирил Георгиев е работил като митничар.

Негов колега, шофьор в същата таксиметрова фирма, предизвикал скандал с шофьор на автомобил, който го засякъл на пътя. Стигнало се до размяна на юмруци. На място пристигнал полицейски патрул. При проверката на документите полицаите установили, че таксиметровият шофьор кара таксито с изтекъл срок на свидетелството за управление на МПС, издадено в Португалия.