Станаха ясни още зловещи подробностите около трагичния инцидент край Плевен, при който четирима намериха смъртта си. Младежите на възраст между 16 и 22 г. са били в БМВ-то, което се удари челно във "Форд Галакси" снощи край Плевен, както вече съобщи БЛИЦ. 
Тежко остава състоянието на 22-годишния младеж, който е единственият оцелял при зловещото меле. Той е в реанимацията в клиниката по неврохирургия на плевенската болница с мозъчна контузия, но лекарите са успели да го стабилизират, съобщиха от здравното заведение пред bTV. 

При инцидента два леки автомобила се удариха челно. Загинаха четирима души – трима приятели на ранения мъж – на 16, 19 и 20 години, които са били в колата с него, както и 48-годишният шофьор на другата кола. Двама от загиналите са братя. Те и раненият младеж са от село Милковица, а четвъртото момче е техен приятел от Плевен. Според хора от Милковица колата е на бащата на един от младежите, а синът му я взел, за да отиде с приятели до Плевен.

Сблъсъкът стана около 19,20 ч. на прав участък между два опасни завоя на третокласния път от Бръшляница към разклона за село Коиловци. 

Причините за катастрофата все още не са изяснени. Разследващите засега не се ангажират с информация кой е бил зад волана при фаталното пътуване. 

Съдебно-медицинската експертиза ще изясни дали шофьорите са употребили алкохол.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!