Гамен, бабаит, който често тормози по-малките. Така хората от пловдивското село Костиево описват 23-годишния Християн Кочев. 
Именно той е тарторът на групата, която отвлече 16-годишен ученик от Пловдив и се гаври с него, за да го изнудва после за пари. Негови съучастници са Пламен Тингаров и Кристиан Панайотов.


Християн Кочев (вдясно) с брат си Павел Кочев 


Пламен Тингаров 


На 21 май тримата причакват 16-годишния ученик, качват го насила в колата на единия и после го отвеждат в района на Гребната база в града. 

Младежът е познавал само един от мъчителите си - Християн Кочев. Той е завършил борба и още като ученик има противообществени прояви, участва в сбивания, често използва физическа сила, за да сплашва останалите. 

Християн и ученика са имали кратък спор в чат в Инстаграм, няколко пъти са се засичали и в Пловдив.

Само в БЛИЦ: Ето кои са похитителите, които съблякоха чисто гол и пребиха зверски ученик в Пловдив

След като свалят жертвата си от колата, тримата започват да се гаврят с момчето. Единият от тях го кара да се съблече гол, удрят го няколко пъти, събарят го на земята, ритат го. След като се съблича, го карат да се навежда пред тях, подиграват му се, карат го да им чисти обувките.

Накрая боят продължава, изреждат му се и тримата, заплашват го, че ако не им даде пари, ще го изложат в социалните мрежи, като пуснат клипчето, на което е чисто гол. След като оставят жертвата си в безпомощно състояние, си тръгват. 

Окървавеният ученик е забелязан от случайно преминаващ мъж, който в този момент тичал за здраве, той подава сигнал до 2-ро районно в Пловдив и на място веднага идват униформени, които викат и линейка. 

Тримата са арестувани, след като ученикът казва имената на тартора и дава описание на другите двама. По време на разпитите правят пълни самопризнания.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ