Пазарджиклия преби пловдивчанин в култова дискотека в Пловдив. Нокаутираният бил с избит зъб и разцепена устна. Всичко станало в пред погледите на стотици посетители на нощния клуб. За побоя, нападателят отнесе осем месеца условна присъда, пише trafficnews.bg.

Екшънът се разиграл в края на миналата година в изестен клуб. Пазарджиклии решили да се забавляват и посетили чалготеката. В разгара на купона едно от момчетата отишло до тоалетната. Там се засякъл с пиян мъж, който го прегърнал и му казал, че няма да го пусне и дали това е проблем. Пазарджиклията избутал ръката, като му отвърнал, че не му е любовница, за да го прегръща, след което влязъл в тоалетната.

И двамата се върнали при компаниите им и продължили да се забавляват.

Малко по-късно пазарджиклията видял свой познат на бара и отишъл да го поздрави. Там бил и видимо нетрезвият мъж от тоалетната. Последният се доближил до него и му казал „Изчезни, майка ти ****!“ . От тези думи пазарджиклията се вбесил и забил юмрук в лицето на провокатора си.

Причината за яростта била, че нападателят нямал баща и бил силно привързан към майка си.

Приятелката на пострадалия го извела навън и повикала полиция. Гаджето й бил с избит зъб, а от устната му течало кръв. Пристигайки униформените, излязъл и нападателя. Вече успокоен той опитал да се извини на пловдивчанина, както и дал обяснения на полицията.

Жертвата обаче единствено повтаряла „Ще те съдя”.

Потърпевшият посетил Спешен кабинет и си извадил медицинско за травмите. С документите и свидетелите той подал жалба в полицията и започнало производство.

Пазарджиклията се сдобил с обвинение и година след инцидента се изправил пред съда. В заседанието били разпитани всички свидетели, представени са били съдебно медицински експертизи, заключения от стоматолог, както и записи от камерите.

Преди седмица пазарджиклията чу присъдата си. Той бе наказан с осем месеца условно с три години изпитателен срок. Момчето трябва да заплати и лечението при стоматолог на пловдивчанина в размер на 1050 лева, както и 1000 лева неимуществени вреди.