Очевидци разпространиха във Фейсбук покъртителни подробности и снимки от тежката катастрофа, станала във Варна навръх Коледа. 

Както БЛИЦ писа, тежко пострадал е непълнолетен младеж
, който е откаран в болница с фрактура на ръката и с опасност за живота.

Инцидентът стана на улица "Разлог" пред блок 705, като катастрофиралият автомобил се е движел по новия булевард "Васил Левски" с висока скорост, удря такси и оттам навлиза в тревната площ.Накрая автомобилът се блъска в метален рекламен билборд, къса му захранването и продължава от вече набраната високо скорост, блъскайки се в метален стълб от уличното осветление, а после и в дърво.  

Ударът е бил толкова силен, че през прозореца на колата изхвърчал непълнолетен младеж и паднал върху паркиран наблизо автомобил, разказват ужасени свидетели на катастрофата във Фейсбук.Пътното транспортно произшествие е причинено от 19 годишния водач М. след употреба на алкохол. Пробата е установила 1.70 промила в кръвта.

В катастрофиралия автомобил е имало общо три момчета, като само шофьорът М. е бил пълнолетен, останалите не са имали навършени 18 години. "Нямам думи просто! Дано момчето , което се е возило отзад да е добре, тъй като казаха, че не е много добре.  А иначе шофьорът твърди, че не е карал бързо и, че дрегерът на катаджиите бил повреден. Лошото е, че ще дава кръвна проба 3 часа след дрегера:  "много лошо му станало от удара и повърна и от уплахата много ожадня!"За три часа стоене на мястото на катастрофата изпи много вода и сетете се колко пъти е ходил до тоалетна. Да не говорим, че се е чуло, че ще се мъчат да пратят друг човек на кръвната проба", твърди във Фейсбук мъж, очевидец на катастрофата. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ