20-годишният Стефан Андреев е загиналият край жп гарата в село Вълчин. Погребението му ще е днес и се очаква цялото сунгурларско село да го изпрати в последния му път, пише "Флагман".

Трагедията се разигра на 12 декември. Младежът е работел на дрезина в района на жп гарата, когато е бил затиснат от 20-метрова релса, която с негови колеги полагали, движейки се с платформата. Драмата е още по-страшна, тъй като смъртта застига Стефан часове преди рождения му ден. Вчера той трябваше да навърши 20 години.

Младежът е започнал работа на жп гарата на село Вълчин съвсем скоро. Преди това се е трудил в кабелния завод в с. Люляково. Работодателите му били изключително доволни от него, но той решил да напусне, за да е близо до родителите си.

"Когато работеше в кабелния завод често пътуваше и в един момент реши, че му идва в повече. Родителите му го подкрепиха, за да си е вкъщи. Той бе много работлив, именно затова успя да си намери нова работа още преди да напусне старото място.


За жалост  не успя да изкара много време. Трагедията е много голяма, Стефан е от много уважавано в селото семейство. Всички в родата му са много работливи и добри хора. Днес на погребението ще присъства цялото село Вълчин", каза приятел на семейството.