Специализирана полицейска операция се провежда и в Дуловската община на Силистренска област с участието на служители от Районното управление в Дулово, секторите "Противодействие на криминалната престъпност" и "Противодействие на икономическата престъпност" към Областната дирекция на МВР в Силистра и Зонално жандармерийско управление във Варна, съобщава Канал 3.
 
Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в Силистра. Целта е противодействие на битовата престъпност, опазване на обществения ред и осъществяване на превантивна дейност в региона. Изградени са контролно-пропускателни пунктове на входовете и изходите на няколко селища в общината.

Полиция и жандармерия завардиха Разград

Осъществява се контрол за спазването на Закона за движение по пътищата, следи се за неправоспособни и употребили алкохол или наркотици шофьори.

Първо в БЛИЦ! Масови арести при спецакцията в Пловдивско

 Мобилни полицейски екипи извършват проверки в търговски обекти, пунктове за изкупуване на отпадъци от черни и цветни метали, в автокъщи и автоморги. Операцията е под ръководството на Окръжната прокуратура в Силистра.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ