Нов случай на агресия на пътя - този път във Варна. Шофьори си размениха юмруци и ритници на оживен булевард посред бял ден. Свидетел на боя е заснел видео от случилото се, съобщава Нова телевизия. Полицията във Варна установява кои са участниците в конфликта.

Булевард „Генерал Колев” във Варна е едно от най-натоварените трасета в града. Изпратените кадри са от 8 май, когато двама водачи демонстрират размяна на опасни маневри, застрашавайки собствения си живот, живота на десетки хора в останалите коли, а и на пешеходците по тротоарите.

Шофьорите използват дългия червен светофар като възможност за саморазправа, а конфликтът на пътя се превръща в юмручен бой. Скандалът се развихря на метри от магазина на Блага, която разказва, че булевардът често става арена на нарушения и на шофьорски разпри.

„Просто все едно, че сме на рали тук! Хората са нервни, агресивни. Тука светофарът е много странен. Той ги държи 60 или 80 секунди на едно място. След това докато се изтеглят почват да нервничат, много често се чукват така да се каже. Ако човек е психически по-лабилен колко му трябва да откачи?”, разказва Блага Кирилова.

За пътуващите по булеварда боят не е изненада, но не е и решение. Кадрите обаче доказват обратното. Полицията вече е започнала проверка, установява собствениците на двете коли по регистрационните номера и дали те са биещите се на пътя мъже.