Абитуриентката Мелинда Ковачева от Неделино e едно от преждевременно порасналите деца заради трудния си живот. Мелинда поде успешна кампания за спасяване на семейството си от крайна бедност още докато беше на 15 години. Тя е най-голямата от четирите деца в семейството на Джемиле и Валентин Ковачеви, съобщава "Марица".

През 2015-а успя да направи кампания, за да може многолюдната им фамилия да има ток, след като 4 години бяха без електричество заради 3300 лева неплатени сметки. Родителите затънали в борча, който с лихвите стигнал 3600 лева, тъй като били няколко години без работа. Мелинда има сестрички - Вероника и Камелия и братче Роберто.Четири години децата са гледани на свещи. След акцията на Мелинда жена от Бургас, пожелала анонимност, дари 3600 лева и плати лично тока им по Коледа. Майката и бащата започнаха работа, но през 2016 г. татко Валентин остана без дясна ръка при инцидент в шивашки цех в близкото село Старцево. Той работел на машина за събиране на отпадъци и като спряла, се пробвал да отстрани повредата. Собственикът лично го закарал в болницата по спешност и съдействал финансово за лечението му. Сега бащата е с протеза. 

Ала въпреки трудния живот, дъщеря му Мелинда е неизменна част от празниците на Неделино, с местните самодейци тя грее в носия. Момичето никога не губи усмивката си и въпреки тежката си съдба, не е озлобяло, а е много борбено, деликатно и мило. Завършвайки средно образование, Мелинда вече е по фамилия Санева и гради семейство с любимия си.