Изоставени от майката деца и ежедневна борба за прехраната им от страна на бащата. Поредната драма в Източните Родопи, завършила фатално. 

Каруцар е бил 56-годишният мъж, който бе открит мъртъв на улица в Кърджали в събота сутринта, пише 24rodopi.com, позовавайки се на отлично осведомени източници. Сигналът за безжизненото тяло е бил подаден около 9 часа сутринта.

Трупът е бил открит на улица „Климент Охридски” от 43-годишен, който позвънил на 112, посочиха от Областната дирекция на МВР.
56-годишният си изкарвал прехраната, карайки каруца. Грижил се за четирите си деца. Майка им от години ги била напуснала, разкриха познати на семейството от квартал „Боровец”.

„Търсеше железария за вторични суровини, возеше и товари на хората за малко пари. Имало е дни, когато децата са били само на вафли”, разказаха жители на квартала.

Най-вероятно мъжът е получил инфаркт в събота сутринта. Аутопсия предстои да посочи причините за смъртта. Няма данни за насилие, упражнено спрямо мъжа, пък става ясно от полицейската сводка. Образувано е досъдебно производство.

Очаква се четирите деца на кърджалиеца да бъдат настанени в специализиран център.