21-годишният младеж от Дупница, който се хвърли от 7-ия етаж на блок в жк „Дупница”, е син на пожарникар, пише "Струма". Както БЛИЦ съобщи, трагедията се разигра в понеделник преди 8 часа и шокира дупничани. 

Кристиян Димитров е оставил предсмъртно писмо, преди да сложи край на живота си. При падането на земята е получил тежки политравми, които са довели до смъртта му. 

Минувачи видели тялото на младежа по очи и позвънили на тел. 112.

Разбра се, че загиналият младеж е син на пожарникар, но живеел при баба си в блока в жк „Дупница”.

На място са пристигнали криминалисти от РУ – Дупница и екип на Спешен център. Медиците само констатирали смъртта на младежа. Криминалисти разследваха причината за трагичния инцидент. При първоначалния оглед се установило, че няма насилие върху тялото на Кристиян. Тялото е закарано за аутопсия в Кюстендил.

Кристиян е трябвало да бъде на работа в дюнера в центъра на Дупница, срещу стълбите за градската градина, но сутринта не се появил.

„Кристиян беше най-добрият ми работник, даже му увеличих заплатата наскоро. В неделя имаше рожден ден и му дадох повече пари да празнува с приятели. Беше кротък и работлив. Ходеше на йога. Скоро щеше да пътува за Англия с приятел. Потресен съм от случилото се. Не мога да повярвам.

Последните дни беше спокоен, с нищо не показваше, че има някакъв проблем”, разказа собственикът на дюнера - сириецът Рамзи.