Д-р Иван Димитров, който бе арестуван за убийството на Жоро Джевизов - Плъха, ще премине през обстоен медицински преглед. Според запознати медикът се чувствал от известно време зле здравословно, съобщава „Марица“.
Д-р Димитров страдал от дискова херния и имал и други заболявания. Здравето му сериозно се разклатило след престоя в ареста, където изкара четири денонощия.
 
Предполага се, че влошеното му здравословно състояние се дължи на преживяния стрес около задържането му. Докторът изглеждаше разстроен и не успя да сдържи сълзите си при освобождаването му от ареста и срещата с медиите.
 
Д-р Димитров имал две операции, скоро му предстоял контролен преглед, за да се реши дали се налага трета. Медикът получил и рани от сблъсъка с Плъха.
 
Както БЛИЦ съобщи, близки и роднини погребаха вчера Георги Джевизов - Плъха на Рогошки гробища. Тялото му бе освободено от Съдебна медицина с разрешение на прокурора. В махалата имаше засилено полицейско присъствие. В социалната мрежа братът на Джевизов се закани да съди доктора и жена му. „Ще се борим докрай за теб, братко”, написа Илия в профила си.