Полугол дядка втрещи монтанчани вчера. Възрастният човек, излязъл да тренира по оскъдно облекло на открит фитнес в местен парк, успя да възмути жителите на града, съобщава BulNews.bg. 

Крайно възмутен от гледката мъж сподели снимки от сутрешната физзарядка на стареца в социалните мрежи. На скандалните кадри ясно се вижда как побелял дядка тренира на фитнес площадка, обут единствено с прилепнал черен бански.

По време на дневната си доза упражнения, възрастният мъж се изопнал и в няколко пози от йогата, които оставили останалите хора в парка потресени. 

Постът в социалните мрежи предизвика десетки коментари. Някои от потребителите са на мнение, че в поведението на възрастния мъж няма нищо притеснително, а други призоваваха отговорните институции да го вкарат в лудницата.

Според по-голямата част от коментарите под снимките такова облекло на обществено място е недопустимо, тъй като на въпросната площадка играят много малки деца. Хората не пропускат да коментират и факта, че на заден план се вижда тренираща на уредите жена, която е облечена по дълъг панталон и блуза с къс ръкав, въпреки високите сутрешни температури. 

Макар и с респект към спорта, някои от гражданите на Монтана написаха възмутени: „Всяко нещо трябва да си има граница! Жалко за нас и за децата ни, какво да им обясним при вида на такава гледка!“.