Установени са водачът и превозното средство, участвали в пътния инцидент с починал човек на ул. "Изгрев" в Русе. Както вчера от ОДМВР-Русе информираха, на 4 ноември около 18:10 часа в полицията е получен сигнал, че на ул. "Изгрев" в Русе има паднал на пътя мъж.

На място е било изяснено, че той е починал и според първоначалните данни е блъснат като пешеходец от неизвестно МПС. От полицията е изяснено, че трупът е на 48-годишен мъж от Русе.

Тялото е откарано за аутопсия, на местопроизшествието е извършен оглед и по случая е започнало разследване в хода на образувано дознание, а от служителите на полицията са били предприети действия за издирването на неизвестното МПС и водач.

Вчера във Второ РУ сам се е явил 65–годишен мъж от Русе, който е заявил, че най-вероятно той е участвал в пътния инцидент с автомобила си „Фолксваген“ и е оказал съдействие на разследващите за изясняване на случилото се и за извършване на необходимите процесуално-следствени действия. Извършен е оглед на превозното средство. Работата по разследването продължава.