31-годишният популярен благоевградчанин, Цветан Костадинов-Задачката, от известно време е с ново амплоа в Италия. Костадинов отворил автокъща на Ботуша и започнал бизнес с коли. Освен продажбите в Италия, Цецо-Задачката изпраща автомобили и на търговци в Благоевград и региона. През 2012 година популярният благоевградчанин беше арестуван по Черноморието, заедно с Пламен Илиев-Джудиста и Росен Василев-Роси, за скиминг измами, но получи условна присъда.

След няколко години обаче късметът изневери на Цецо и той попадна в затвора в италианския град Киети, за търговия с 1 килограм екстази. Тогава благоевградчанинът беше задържан от карабинерите с още трима, в джип, докато пътували за Киети. Това се случи през април 2016 година.

При обиски у тях бяха намерени около килограм екстази, в пакети, привързани около корема им. Според италианската полиция, българите били следени от дълго време, тъй като били част от добре развита мрежа за пасиране на дрога в студентското градче на Киети, тогава и тримата бяха вкарани в затвора.

Оказа се, че възпитаникът на бившия Механотехникум в Благоевград се е провинил на територията на страната ни и е част от Национална мрежа за трафик и разпространение на наркотици. В последно време обаче се оказва, че Цецо е зарязал миналото и се е отдал на честен и почтен бизнес с колите, използвайки контактите си в Италия и у нас.