Ужасяващ инцидент се е случил вчера в пловдивското село Граф Игнатиево. Около 14:30 ч. в РУ-Труд е бил получен сигнал от притеснения баща на 29-годишния Иван К. 

Мъжът разказал, че синът му сутринта излязъл и нямал връзка с него до този момент. По обяд младият мъж се обадил на майка си и споделил, че обмисля да сложи край на живота си. 

Веднага ченгетата от районното се вдигнали и в продължение на 7 часа търсили Иван. За съжаление, трупът му бил открит в местността "Залъмова могила" край село Граф Игнатиево. 

Установено било, че преди да сложи край на живота си, Иван К. минал през агроаптеката на селото и си купил препарат "НАСА", който се ползва срещу плевели. 

До трупа му на нивата, в която бил намерен, бил открит половината препарат. Вероятно самоубиецът е погълнал другата половина. 

Познати на младия мъж коментираха пред БЛИЦ, че Иван К. е бил пристрастен към алкохола. Другата му страст били татуировките. По тялото си имал многобройни. 

Нашите източници споделиха още, че Иван не е бил в депресия, но често се е чувствал неуверен и е изразявал съмнение, че няма да успее в живота. 

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!