След зловещата катастрофа с автобуса ковчег, който катастрофира край Своге, и при която загинаха 17 души, а други 17 бяха тежко ранени, се изписа какво ли не за пътната настилка.

Вчера БЛИЦ показа на читателите си как опитен рейсаджия се пусна по пътя край Своге и установи ужасяващи неща.

Медията ни припомня, че и регионалният министър Николай Нанков хвърли бомба за асфалта на пътя, където се разигра злополучната катастрофа.

Сега жена на име Меглена Дупаринова показа потресаващо зловещи снимка на друг път в Стара планина между селата Караш и Средни рът. На пътните карти той е обозначен като 308, ако изобщо може да се нарече път.

Ролята на мантинела тук играят изгнило дърво и клони, на които е завързана бяло-червена сигнална лента. С такава лента е препасана и огромната канара, стоварила се върху "платното" на пътя, който е връзка на гр. Роман и още 6 села с АМ "Хемус".



По думите й страшните сцени са от платното край село Караш, което е недалеч от Своде.

„Това е на пътят след село Караш, което се намира близо до град Роман! Страшно, опасно и зловещо, а отдолу е малък Искър!“, пише жената.



„Риска да полетиш към реката е напълно реален!!!“, предупреждава с ужас Меглена, която е качила снимките си във фейсбук групата „Видяно в България“.

Потребителите коментират под снимките й, че е въпрос на време и там да се случи някоя зловеща и смъртоносна катастрофа, а после институциите да се чудят и маят чия е вината.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!