Известен лекар от Пловдив, д-р Галина Арабаджиева, се оказа жената, която преди няколко дни се самоуби на улица "Младежка", съобщава Plovdiv24.bg.

Припомняме ви, че както ви информирахме още тогава, на 27-ми февруари около 9,00 часа сутринта е подаден сигнал за инцидент. Според предварителната тогава информация, загиналата е полетяла от междустълбищна площадка на седмия етаж.

Живущи в района твърдят, че жената не е живеела в блока, пред който е намерена мъртва.

47-годишната д-р Галина Арабаджиева беше лекар-специалист "Дерматология и венерология" и холистичен лекар с практика в областта на лечебното хранене, диетиката и хомеопатията.Д-р Арабаджиева бе основател и лекуващ лекар в холистичен център "Хармония" – Пловдив.

Д-р Арабаджиева извършваше цялостни прегледи на пациенти от всички възрасти с медицински, кожни и естетични проблеми. Използваше технологиите, с които разполага съвременната медицина, за изследване на пигментни изменения, гъбични, бактериални и вирусни инфекции, бенки, папиломи и други доброкачествени и злокачествени кожни образувания. 

Използваше дигитална дерматоскопска диагностика за навременно разкриване на различни туморни заболявания. 

Извършваше тестване за кожни алергии. Използваше меридианна диагностика за откриване на първопричината за развитието на дадено заболяване.

Освен в областта на дерматологията, д-р Арабаджиева успешно прилагаше холистичен подход при профилактика и лечение на различни заболявания. 

Осъществяваше анализ и оценка на работата на отделните функционални системи в организма и тяхната взаимовръзка. 

Използваше лечение чрез индивидуално изготвен хранителен режим, фитотерапия, натуропатия, хомеопатични средства, клинична ароматерапия, рефлексотерапия и други холистични съвременни методи когато това бе необходимо.