Автобус, превозващ ученици, пренаписа правилника за движение в Пловдив. Водачът на рейса ошашави и шофьори, и пешеходци, като направи нагло показно как не трябва да се спира на прелез, пише "Марица". 
Гневни водачи заснеха наглия нарушител на пътните правила и публикуваха фотосите във фейсбук групата „Забелязано в Пловдив“.

Днес по обяд старият автобус „Мерцедес“, обозначен със знак, че превозва деца, стигнал до прелеза на бул. „Пещерско шосе“. Там обаче бариерите били спуснати, а колите пред тях чакали, строени в две редици. Вместо да се подреди зад тях и да изчака реда си, водачът на рейса най-нахално минал вляво и отворил трети ред пред бариерата. Така обаче запушил пътя, през който трябва да минават автомобилите, идващи откъм Коматевския възел и завиващи надясно по Пещерско шосе.

Това обаче не била най-голямата изненада за очевидците. Веднага щом бариерите се вдигнали, „стгроеният“ вляво мерцедес дал десен мигач и спирайки потока на вървящите вдясно от него автомобили, ги изпреварил и завил по „Копривщица“ в посока бул. „Свобода“.