Читател на БЛИЦ разкри, че за малко не е бил прегазен от Ивайло Найденов - синът на шефа на данъчните в Пловдив. В момента младежът е разследван за тежък инцидент на пешеходна пътека, при който е загинала 78-годишна жена. 

Ето какво пише в сигнал до БЛИЦ мъж, който е служител на данъчното в Пловдив.

"Точно преди три седмици на пешеходната пътека на кръстовището до НАП не само ми отне предимството, когато бях пресякъл почти до край, ами и направи допълнителен завой към мен с цел да ме измести от пътеката с цел да мине той. 

Това при положение, че бях направил две крачки назад, за да избегна това да ме блъсне. После ме погледна очаквателно от сваления десет прозорец на колата си, докато аз му се бях развикал: "Какво правиш, бе?!"

Както БЛИЦ писа, вечерта, когато е блъснал 78-годишната жена и е избягал, Ивайло се е покрил, а баща му - Венелин Найденов, се опитал да го
прикрие, като е заявил, че няма такова нещо и че не синът му е извършителят.   

Младият баровец е с 18 нарушения на пътя. Последното от тях е от преди 2 месеца заради това, че не е дал предимство на две пешеходки на зебра.  Първия път книжката му е била отнета заради шофиране с бясна скорост. 

Мира НАЙДЕНОВА, БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ