Луксозно бургаско БМВ с леснозапомнящ номер е катастрофирало зрелищно днес на бул.”Тодор Александров”, пише "Флагман".

Зад волана на автомобила е бил добре познатият в града Мартин Пенчев, доскорошен модератор на едно от големите фейсбук групи в Бургас, прочул се в цяла България заради това, че тръгна да протестира с мощен джип с руска регистрация срещу високите цени на горивата. Пенчев живее в Поморие със семейството си и управлява успешен бизнес с отдаване на автомобили рент а кар.

ПТП-то е станало малко след 12 часа, а другият участник е товарен автомобил Мерцедес.

Според показанията, които полицейски служители са снели на мястото на инцидента, Мерцедесът е отнел предимството на БМВ-то на Мартин Пенчев. Предстои обаче да се разгледат и видеозаписите, за да се установи точната фактическа обстановка.

От катастрофата няма пострадали, но луксозния автомобил, управляван от Пенчев е помлян. Сериозни са щетите по целия автомобил, който се е ударил в буса и нанизал в мантинелата.

 Припомняме, че преди няколко месеца Мартин Пенчев смаза друг луксозен автомобил – БМВ, което заби в асфалтополагаща машина на изграждащия се към онзи момент четирилентов път между Ахелой и Поморие. От „Брилянт Слънчев бряг” тогава оцениха,че щетите са за 200 хил.лева и се заканиха да съдят Мартин Пенчев.