Продължават да извират скандали около арестувания кмет на врачанското село Галиче Ценко Чоков и неговото семейство. Преди ден стана ясен сигнал за нова загадъчна история, този път с участието на малкия син на Чоков - Мартин. По разбираеми причини тази информация няма как да бъде потвърдена от официален източник, пише BulNews.bg.
Миналата седмица във Враца бе докаран арестувания заедно с баща му Мартин Чоков. На 3 ноември в окръжния съд имаше дело срещу него и брат му Спас за нанесен побой през 2014 г. над Велислав Николов в дискотека „Екстази“ в Бяла Слатина. След заседанието задържаният е бил закаран в ареста, който се помещава в затвора, но е отделна служба. 

Почти веднага Мартин е имал свиждане, въпреки че това е абсолютно забранено. Нещо повече - около 16.30 часа той е бил изведен от килията в кабинета на шефа Илия Аврамов, където е стоял почти до 12 часа вечерта.
 
Мартин Чоков

Никъде в документите няма следи да е имало свиждане и разходка из стаята на Аврамов, но все пак има начини това да бъде проверено.

Ако се окаже вярно, то началникът е нарушил куп точки от правилника за работа на репресивната служба, пише още регионалното издание.