Надписът „Локо София“ се появи и на „Люлката на Салвадор Дали“ на Острова в Пазарджик, забелязаха възмутени бдителни граждани, цитирани от в. Монитор.

Пазарджишката забележителност бе създадена от скулптора Марин Кузев и съпругата му Светозара и бе поставена на една от алеите в парка, разпростиращ се между двата бряга на река Марица. Творбата на семейство Кузеви представлява вертикален разрез на лицето на испанеца, който разбуни света през миналото столетие, създавайки шедьоври в областта на изобразителното изкуство.

Шокиращ надпис се появи на Хеопсовата пирамида! В основата е... българската простотия! (СНИМКИ) 

Явно, в града край Марица столичният футболен отбор има върли почитатели, които вандалски са надраскали с черен графит името на любимата си команда. Неизвестните драскачи едва ли са осъзнали, че по този начин похабяват художествената творба, радваща се на голям интерес от посещаващите парк-остров“ Свобода“.

Българка развя „К*р“ и „Х*й“ пред Хеопсовата пирамида (СНИМКИ) 

Надписът „ Локо София“ втрещи преди време туристите в Япония по време на турне на софийската опера, когато сценични работници „разкрасиха“ с името на тима мемориал в памет на загиналите в Хирошима. Само преди няколко дни стана ясно, че новата 2019 г. е започнала със същия надпис, но върху най-голямата Хеопсова пирамида в Гиза.