Станалото популярно в цялата страна с палежи, побоища и арестуван кмет врачанско село Галиче, този път ни изненадва с романтична история, пише bulnews.bg.
Главните герои са един от охранителите, които пазят къщата на Ценко Чоков и неговата съпруга Цветелина Нелова. Хората в селото започнали да ги виждат заедно прекалено често, което предизвикало шарени усмивки по лицата им. Че са необичайно близки проличало дори и по време на разпита на Ангел Найденов като свидетел на покушението над кола на охранителната фирма. Там той през цялото време говорел „Аз бях с Цвети в джипа, аз бях с Цвети в къщата, аз ходих с Цвети до магазина“, което направило впечатление дори на разследващите полицаи от Бяла Слатина. Още повече, всички в селото се обръщали към съпругата на Ценко Чоков с Цветелина или г-жо Нелова и рядко я наричали Цвети. Разбира се, най-вероятно всичкото това може да е и невинно приятелство между млад мъж и самотна по-възрастна дама.
 

Хората в Галиче обаче се отнасят с разбиране към евентуална забежка на кметската съпруга със значително по-младия охранител, който силно напомня на Ценко на младини и носи същите ланци като него. Нищо чудно стрелите на Амур да са улучили сърцето на Цветелина, след като мъжът й от няколко месеца е в килията в София и няма възможност да изпълнява съпружеските си задължения.