Близки и приятели ще си вземат последно сбогом с починалия Никола в четвъртък, съобщава TrafficNews.bg. И днес продължават съболезнователни постове и послания, отправени към 20-годишния младеж. Много от приятелите му все още не могат да повярват, че Ники вече го няма. Други си спомниха за стари обещания, които са си дали преди време, а трети обещаха, че винаги ще го носят в сърцата си.
„Рано е бе, човек! Кафе щяхме да пием. Почивай в мир!”,

„Някой ден, братле, пак ще сме заедно, там горе, ще правим всичко пак заедно, ще си припомняме всичките работи, които сме правили и ще правим пак!!!!ОБИЧАМ СИ ТЕ!!”,

„Винаги ще те запомним с тая усмивка, братле”

„Има хора, които винаги ще помним! Такива, които оставят следа за цял живот ... Ти си един от тях Ники. И няма значение колко си далече, докато нас ни има, ти винаги ще си в мислите и сърцата ни!! Дано да си на по добро място усмивке МНОГО ще ми липсваш!”, пишат някои от най-близките другари на Никола.Седмици наред Никола бе в кома в УМБАЛ „Свети Георги”, след стабилизиране на жизнените му показатели, той бе преместен в частен хоспис в София. С него бяха майка му и приятелката му Лили, която и за миг не го остави сам.

„От началото до края ти беше най-прекрасният човек, който познавам. Завинаги ще си останеш моето слънце.. Заедно преживяхме много от първата ни Коледа, заедно до последния ден, в който ме гледаше с милия си поглед и знаех, че усещаш присъствието ми. Обещах ти, че никога няма да те оставя и не го направих няма и да го направя. Обичам те. Почивай в мир.”С нас се свърза и негов приятел.

„Ники ще липсва на много хора. Той беше страхотен приятел и човек. Обичаше приятелката си много. Имаше голямо сърце”, разказа близък до Ники.

Припомняме, че Никола пострада при катастрофа на Цариградско шосе, срещу Централни гробища. Той се е движел с висока скорост в посока центъра, когато се забива в лек автомобил. От удара мотористът пада на пътното платно, а моторът продължава да се пързаля още 20-30 метра.Десетки близки и приятели ще съберат в четвъртък на гробищния парк на Рогошко шосе, където ще се сбогуват с 20-годишният Николай.