Глоба от 1000 лв. отнесе Ерхан Юмер, който помете моторист с Мерцедеса си на кръстовището между бул. "Демокрация" и "Ген. Гурко" в Бургас, показва проверка в масивите на Районния съд в града, съобщава "Флагман".


Тежката катастрофа беляза откриването на зимния мотосезон в морския град през 2018 г.

На 04.11.2018г. Ерхан се движел по бул. "Демокрация" в посока УМБАЛ-Бургас. На светофара до Трета поликлиника завил наляво в посока "Ген Гурко", без да съобрази и да пропусне движещия се там мотор "Ямаха" в посока бул. "Булаир". В следствие на удара, мотористът се озовал в болница с множество наранявания. Емрах буквално е натрошил рокера. 

В решението на съда е посочено, че бургазлията е бил със счупена дясната подбедрица и латерален кондил на големия пищял, довела до трайно затруднение на движението на долен десен крайник за срок от около 4-5 месеца, счупен латерален кондил на левия голям пищял, довело до трайно затруднение на движението на долен ляв крайник за срок от около 4-5 месеца при обичаен ход на оздравителния процес и лезия на артерия паплитея, довело до разстройство на здравето, временно опасно за живота.