Не сме имали други оплаквания от клиенти, на това семейство предложихме да ги преместим в друг апартамент, но те отказаха. Това твърдят от апарт хотел "Палас де лукс" в Поморие, където тричленно семейство изживя кошмар при появата на хлебарки в стаите, пише "Флагман". 

"Нямаме други оплаквания от наши клиенти, освен това на семейството. Ние искахме да ги компенсираме с друг апартамент, но те напуснаха. Може да видите и каква комуникация сме провели", казаха от хотела, като ни изпратиха и снимки на чатовете със Златка Найденова.

Младата майка твърди, че със семейството й са попаднали в ужасна обстановка,  в стаята имало неприятна миризма, от канализацията излизали хлебарки и почивката им въобще не била приятна. 

Собствениците на хотела обаче според някаква нова мода явно си комуникирали с нея по Уатс ъп, а когато искала някой да дойде да види на място проблема, все я баламосвали. Накрая Златка, мъжът й и детето й си тръгнали, а на рецепцията дори нямало на кого да предадат ключа от апартамента.