Екипът на Български спортен тотализатор организира специални събития в Габрово и Русе през изминалите дни. Повод и за двете бе връчването на ключовете за страхотни леки автомобили.

Возилата са спечелени чрез жребий от играта „Тото 2 – 6 от 49“, без допълнителен залог. Както в Габрово, така и в Русе от тотализатора организираха специална ТОТО томбола, която зарадва феновете със страхотни печалби.

На 10.09.2019 г. Александър Николаев от Габрово получи ключовете за страхотен градски джип Форд ЕкоСпорт. Той сподели, че когато участва в игрите на СПОРТ ТОТО, залага на произволни числа. Фишът, който му донесе печалбата, бил подарен от близък. Александър разбира, че е собственик на нов автомобил, когато отива в тото пункта, за да провери квитанцията си. Той веднага се обажда на своите близки, за да им съобщи радостната новина.

Александър все още няма шофьорска книжка, но печалбата му идва като по поръчка, защото в момента кара шофьорски курс.

Още на следващия ден от СПОРТ ТОТО продължиха да раздават страхотни печалби. На 11.09.2019 г. бяха връчени ключовете за елегантен градски автомобил Форд Фиеста на Савина Новакова от Русе. Печалбата е плод на екипна работа на женския отбор в нейната фамилия.

Тя получила късметлийския фиш като подарък от своята баба, която е запален тото играч. За печалбата пък ѝ съобщила нейната майка, която проверила квитанцията в близкия тото пункт.

Когато разбрала щастливата новина, Савина не повярвала и няколко пъти проверила фиша си в интернет. „За мен това е перфектната дамска кола! Смятам след като я покарам малко из града, за да свикна с нея, да направя и някое по-дълго пътешествие“, разказва късметлийката.

Ключовете и за двете возила връчи г-жа Вася Ботева, регионален директор в БСТ. Тя пожела безаварийно шофиране на двамата късметлии, а на останалите участници в игрите на тотализатора много здраве и големи печалби.

Вангелия Иванова от Габрово и Лариса Мурадян от Русе ще могат да гледат предаванията на СПОРТ ТОТО на страхотен ЛЕД СМАРТ телевизор, благодарение на проведените специални ТОТО томболи.