Вълна от съпричастност за семейството, останало без покрив в Казанлък. Покривът на къщата на Михаил и Красимира Михайлови беше изпепелен от две мълнии.

"Спокойствие още не е настъпило, но надеждата дойде, че може би ще се оправят нещата и ще затече отново спокойният живот. Ние сме много благодарни на кметството в Казанлък, които реагираха светкавично и ни дадоха надежда, че можем да живеем нормално", заяви Михаил. По думите му е бил изключително изненадан от всички обаждания, които е получил. "Никога телефонът ми не е бил толкова пълен от съобщения".

Г-жа Стоянова (кметът на Казанлък Галина Стоянова - б.р.) се погрижи за нас, предостави ни общинско жилище. Много сме благодарни както на нея, така и на всички, които ни помогнаха, каза Красимира. Съпругът ѝ допълни, че благодарение на това най-сетне са успели да поспят малко след инцидента.

Най-важното е, че са относително спокойни, посочи Галина Стоянова. Днес ще продължи разчистването и утре сутринта тук влизат строителите. Екип от общината ще направи бързо проект за покрива. Благодаря на всички казанлъчани, които бяха много съпричастни към случая, заяви още кметът на Казанлък.