Бургазлии отново смаяха цяла България, че и света, след като днес гости на града видяха как на Северния плаж се движи трактор „Ламборджини” с неподражаем стил, елегантност и мощност. Това е революционна машина от ново поколение на световно известния дизайнер Джорде Джуджаро, създадена за режими при тежки обработки.

Привлекателните форми и агресивния силует на металиково сивия звяр с бял покрив събираха погледите на първите плажуващи и всички, които се разхождаха по алеята.

Това предаде Флагман.бг, от където уточняват, че пръв в България комбайни за жътва на пшеница от най-тежкия бранд на планетата – "Ролс-Ройс" въведе емблематичният бизнесмен и политик Бенчо Бенчев.

Концесионерът на Северния плаж в Бургас очевидно следва неговия пример и е заложил на най-доброто, което може да се намери на световния пазар.

В резултат на което, пясъкът вече е перфектно разоран и заравнен като ледена пързалка.

Водачът на „Лаброджини”-то обаче не е толкова разговорлив, както е комбайнерът на „Ролс-Ролс”-а – Енчо Чакъров. Той е един от най-талантливите ни самобитни певци, които могат да омаят и най-претенциозният вкус. Енчо е известен с това, че имитира до съвършенство Том Джоунс.