Истински екшън се разигра снощи на ул. "Мусала" в Петрич. Пастрок опря пистолет в главичката на детето на жената, с която в момента живее, за да отмъсти и сплаши бившия ѝ. Инцидентът станал малко след 23 часа, съобщава Struma.com. Двете деца на жената, с която Георги Панков живее били вчера при родния си баща Станимир Димов.

Малко преди 23 часа Димов довел децата при майка им и новия и, и ги оставил в двора, обаждайки се на съпругата си, с която са в процес на развод, че децата са в къщата.

Докато Станимир говорил по телефона, въоръжен с пистолет по стълбите от къщата, излязъл Панков, който насочил пистолета към Димов, псувайки го и тръгвайки да го гони, заплашвайки, че ще го застреля като куче. Стреснат Ст. Димов се отдалечил бързо от къщата, но видял как "пастрокът" опрял дулото на пистолета в главата на едно от децата му, крещейки срещу него. Върнал се и започнал да му вика "Какво правиш бе"?! Намесила се баба им, трепереща жената успяла да спаси детенцето от гнева на Панков.

Незабавно е извикан полицейски патрул, който арестуван насилника. Случаят е докладван и на прокуратурата и предстои дело по указа за борба с хулиганството срещу Панков. Беше страшно, разказват свидетели на среднощния екшън, Панков бе озверял, горкото дете, какво ли е преживяло, коментират съседи. Панков е местен бизнесмен, има пунктове за технически прегледи на автомобили.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!