Лъснаха страшни подробности за жестокото убийство на баба в Устрем. Както БЛИЦ съобщи 87-годишна баба Маргона Клюнкова бе удушена на 7 ноември през нощта, а бе открита мъртва в дома си на другия ден около 14,00 часа. 
​​​​​​ След като на съсед му направило впечатление, че баба Маргона не се е появила цял предиобед пред дома си на пейката, на която тя излизала и седяла почти по цял ден, отишъл да я нагледа да не би да се е разболяла, защото жената живеела самотно. В къщата той заварил ужасната и жестока картина на престъпление и убийство и около 14.30 часа е подал сигнал за това в РУ „Полиция” в Тополовград.

Пристигналата на място оперативна група и съдебен лекар констатирали, че смъртта на жената е настъпила вследствие от удушаване. Огледът показал, че нападателите са счупили прозорец на входно антре, откъдето са проникнали в къщата, ограбили са старицата и я умъртвили. Тялото е закарано за съдебно медицинска експертиза в гр. Хасково.

С подозрения за извършители на престъплението са 4 души – двама мъже, съответно на 47 г. и 45 г. и две жени едната на 40 г., а другата на 23 г.

Образувано е досъдебно производство. Работата по изясняване съпричастността към престъплението на всеки от заподозрените продължава.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ ЗА ЗВЕРСТВОТО В ТОПОЛОВГРАДСКО!