Любимата на Пламен Галев - Юлияна, която е и майка на едно от децата му, вдигна лют скандал в района на „Развесена върба“ в Дупница, след като паякът вдигна неправилно паркирания й автомобил „Ауди”. Дамата се разкрещя на служителите, че са охлузили бронята на колата й. Полицаят, който придружава репатриращия автомобил, за да предотврати инциденти при вдигането на неправилно паркираните автомобили, е потърсил помощ от колегите си в Районното управление, за да обуздаят разярената приятелка на Пламен Галев, но до намесата им не се стигнало, пише Struma.bg.
Минувачи, станали свидетели на скандала, коментираха: „Обслужващите паяка не са от Дупница и затова са вдигнали колата на любимата на Пл. Галев. Ако са дупничани, няма да смеят и да я погледнат”.

В крайна сметка Юлияна плати глоба 30 лв. и потегли с автомобила си, като се закани, че ще си търси правата в съда за охлузената броня.

Преди 5 години Юлияна дари Пл. Галев с дъщеричка, кръстиха я Мария. Любовта между двамата доста време се коментираше под сурдинка. Пламен Галев харесал хубавата Юлияна още докато била ученичка.

Той не изостави и съпругата си и двете си деца от нея, които живеят в Англия. Преди да се разрази скандалът с организираната престъпна група, ръководена от Пл. Галев, и той да бъде осъден, на входа на блока в жк „Бистрица“, където живее Юлияна, имаше денонощна охрана, която следеше кой влиза и кой излиза в блока и бдеше за спокойствието на Юлияна и малката Мария.

През 2014 г. Юлияна поиска от съда да й разреши да извади задграничен паспорт на 5-годишната си дъщеря, тъй като бащата Пл. Галев е в неизвестност, и съдът даде съгласието си.