Кадри на поредното брутално паркиране насред центъра на Монтана взривиха социалната мрежа Фейсбук. Фотографът на поредната нагла изцепка на безпардонен шофьор успя да привлече вниманието на стотици потребители за отрицателно време с уникалните си снимки. 

Кадрите на монтанчанина бяха придружени само от фразата: „Нагъл чичко не иска да си премести автомобила!!!“, като веднага под поста заваляха укорителни коментари относно наглостта и шофьорските умения на водача. Снимките са направени пред хранителния магазин в областния град, а на тях се вижда как шофьор на „Фолксваген Пасат“ е паркирал возилото си пред магазина, затапвайки няколко автомобила, пише  BulNews.Сред коментиращите кадрите има и защитници на шофьора, които се опитват да оправдаят действията му, но упреците за паркирането са доста повече. 

„Много му пука, че е затиснал някого... плюс това, там има инвалидни места. Няма как да ме убедите, че има причина да затиснете автомобил на инвалидно място. Спират като албански тираджии, като им направиш забележка се правят на мъже“, са част от коментарите за безумното паркиране.