Втори ден няма следа от 17-годишната Михаела Иванова от Каменово. В социалната мрежа Фейсбук баща ѝ – Янко Иванов, моли за съдействие всеки, който има някаква информация.
 

Издирва се: Михаела изчезна след Коледа и няма следа от нея СНИМКА

Ето какво пише той:
 
„След всичко лошо тази година вчера изчезна и дъщеря ми Михаела Иванова, облечена е с кафяво яке с качулка. Цветът е приближаващ се до мляко с кафе, черен анцуг, черни маратонки, розов куфар на колелца.
 
Изчезнала е вчера около 09 сутринта от дома си, ако я видите обадете се в най близкото поделение на полицията или на мен 0879243286, моля ви…“
 


От полицията вече са обявили 11-класничката за общодържавно издирване.
 
Телефонът на Михаела бил изключен, а един от профилите й в социалните мрежи - изтрит, разказа още баща й.
 
От коментарите под публикацията изплуваха новини от преди няколко месеца за ученичка на име Михаела, също от Камено, която била обявена за издирване.
 


Янко Каменов, обаче, уточнява, че това не е неговата дъщеря, а друго  момиче. Двете били приятелки. Става дума за Михаела Миткова Михалева, която няколко пъти бягала от дома си.
 

На укорите на коментиращите, че трябва да се замисли защо дъщеря му бяга от дома и то с куфар, Янко Иванов отговаря: „Винаги съм бил приятел с нея, почна да лъжа, да отсъства от часове“.
 
Според потребител, чието име не става ясно от профила му, Михаела е при мъж в Пловдив, който е неин приятел. Той твърди, че момичето е добре и ще се прибере само.