Общинската съветничка Злата Ризова бе заловена да шофира дерегистриран автомобил, който управлява, но не е нейна собственост. Ризова попаднала в полицейски капан близо до дома си и при проверката е установено, че автомобилът не е надлежно регистриран, заради, което е дерегистриран от органите на КАТ. Не е минал и задължителния преглед пред органите, пише struma.com.

Деянието е инкриминирано от 2016 година, което предполага носене на наказателна отговорност за водача на моторното превозно средство, категоричен е законът. Това се случи дни, след като синът и, шампион по ММА, попадна в среднощно младежко сбиване и застана на подсъдимата скамейка за причинена средна телесна повреда на гръцки гражданин, обвинил го в безпричинно нападение и бой. Екшънът се разигра пред дискотека в Благоевград.

Екшън в Благоевград: ММА шампион - син на красива общинарка, смля от бой грък (СНИМКИ)

Два дни преди инцидента със сина и, брат и бе нападнат и пребит, уличен, че откраднал телефон от местно заведение. Иван Ризов бе настанен в хирургично отделение на болницата с множество травми,разбита с бухалка глава и порезна рана по тялото.

Низ от неприятни събития за семейството и белязаха месеца за общинската съветничка, която твърди, че нищо, което се случва около нея не е случайно, предвид работата и като общински съветник, определил се като опозицията на властта. Във фейсбук Ризова, коментира случващото се така: "През изминалата седмица върху мен и моето семейство се стовари цялата репресивна машина. Мракобесният терор, прилаган към мен и моето семейство започва да заема застрашителни размери. Няма да играя ролята на жертва, нито ще се оплаквам.

Сама си избрах това и съм наясно с последствията. Съжалявам само, че детето ми трябва да плаща за моя избор. За никого не е тайна, колко неудобна е Злата Ризова и каква заплаха е тя за престъпната стабилност, която вече се пука по шевовете и е видна и с просто око. В отговор - “Режимът се подготвя за разправа”. През изминалата седмица законът е на силата, а не силата на закона.

И докато целият репресивен апарат е впрегнат да “мачка Злата Ризова” по улиците умират хора, обират майките и бащите ни и няма кой да обърне един умиращ пациент за да не се задуши. 
НЕ РЕПРЕСИЯТА ПОРАЖДА СТРАХ, А СТРАХЪТ ПОРАЖДА РЕПРЕСИЯ!

Очевиден е страхът на властимащите, а това, колко аз се страхувам от тях ще проличи още на следващата сесия на Общински съвет. И понеже аз получих няколко “съвета”, ще си позволя да им дам един: Приберете инструментът на безсилието, не се страхувам от това! Всичко, което искам е от другата страна на страха!",написа Ризова, виждайки тенденция в случките от последните дни .