Попълнете търсена ключова дума или фраза

Топлофикация Перник с официална позиция във връзка със зачестилите жалби за намалено топлоподаване

https://blitz.bg/obshtestvo/regioni/toplofikatsiya-pernik-s-ofitsialna-pozitsiya-vv-vrzka-ss-zachestilite-zhalbi-za-namaleno-toplopodavane_news794220.html Blitz.bg

Топлофикация Перник отговаря за поддържане на топлопреносната система до абонатната станция или до входа на съответния блок

Перник, България 18 Ян. 2021, 19:03 453 прочита 0 коментара
Топлофикация Перник излезе с официално съобщение до медиите във връзка със зачестилите жалби за намалено топлоподаване.

Ето какво информират от дружеството:

Топлофикация Перник работи в нормален режим и без сериозни аварии към 15 – 18 януари 2021година.

Нашите екипи са ежедневно на терен и се отзовават на сигнали от граждани. В редки случаи обаче успяваме да съдействаме на нашите абонати. Причината е в остарелите вътрешни сградни инсталации, липсата на изолация или незатворени спирателни кранове. Топлофикация Перник отговаря за поддържане на топлопреносната система до абонатната станция или до входа на съответния блок.

След това идва ролята на етажната собственост, на качеството на сградната инсталацията, както и на действия породени от индивидуални решения в различните апартаменти.

Това разбира се не са 100% от случаите. Би било несправедливо да твърдим, че при нас винаги и всичко е изрядно. Когато причините са зависещи от нас, се стремим да отстраняваме неизрядностите в рамките на часове.

Ниските температури към настоящия момент изострят чувствителността на хората. Ние сме насреща да разгледаме всяка жалба и подаден сигнал. Молим за разбиране хората, че постигането на желания комфорт не винаги е в нашите възможности.

Многократно сме призовавали да се обезвъдушават системите преди началото на отоплителния сезон, да се монтират и използват спирателни кранове, когато домакинствата поставят бойлери, а при възможност да се ревизират и целите сградни инсталации.

През последната седмица например се сблъскахме с наводнени абонатни станции в приземни етажи и мазета. Във всички тези случаи след отводняване бе възстановено нормалното топлоподаване.

Казусите са различни и индивидуални и във всички случаи се стремим да предложим най – доброто решение.
Топлофикация Перник е на разположение на жителите на града за сигнали, свързани с намалено топлоподаване на

Тел: 070050020 от 07,30 до 16,00 часа

Денонощен телефон: 076/658227, както и на e-mail формата създадена за удобство на сайта.
 
От ръководството
 

0 Коментара:

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам